top of page

סדנת טורטיות לא גלוטן

סדנא חווייתית, כייפית, טעימה ומהנה.
יחד בהתבסס על בריאות טבעית נכין מטעמים כולם ללא גלוטן.


הגלוטן הינו דבק.
איך מכינים דבק?  מקמח ומים.
בדיוק כמו בחוץ כך גם בתוך הגוף.

הגלוטן נדבק לדפנות מערכת העיכול,

נע באיטיות, מוביל לתקיעות ביציאות, מונע ספיגת ויטמינים,
מוביל לאלרגיות שונות, לליחה מוגברת, להשמנה ולתסמינים שונים.
לכן, מומלץ לנו להימנע ממנו ולשלב בתזונתינו מאכלים שאינם מכילים גלוטן.

בסדנת טורטיות ללא גלוטן נלמד להכין שני סוגים של טורטיות.
האחד, מכוסמת ירוקה, שהינה סוג של דגן המכיל את כל חומצות האמינו שהגוף זקוק להם וכן... היא אינה מכילה גלוטן, ולכן בטוחה לחולי צליאק.
היא בעלת יתרונות רבים: חיזוק והגמשת כלי הדם, הורדת לחץ

ורמת כולסטרול בדם, הפחתת היווצרות אבני מרה וירידה במשקל.

היא מכילה את כל חומצות האמינו שהגוף שלנו צריך וכך הגוף מאוזן.
ולהסרת הטעם הדומיננטי של הכוסמת נשתמש בטריק...

 

סוג אחר של טורטיה טעים לא פחות ומשביע מאוד הוא הפתעה,

מעניינת, מיוחדת וטעימה.
 

נכין גם תבשיל וממרח ונתענג כמובן על כל התוצרים שלנו.
הכל בשילוב עם ירקות חיים ובשולחן ערוך ושופע מכל טוב.

מתכונים ניתנים כמובן כחלק מהסדנא.

משך הסדנא כשעה וחצי - 2 שעות
העלות 180 ש"ח

הסדנא הבאה תתקיים ב 15 ביולי  10:30

להרשמה לסדנא

מעוניין להצטרף לתאריך

הרשמתך התקבלה

לקוחות מפרגנים

3.jpeg

השתתפתי בסדנת הטורטיות האחרונה של אתי. כל כך קל להכין אותן , ומה אני אגיד לכם? רוצו! , אני מכינה אותן כל שבוע והתמכרתי אליהן, ואיתי כל בני הבית.

גלית

לא האמנתי כמה זה קל...
הייתי בטוחה שזה אחרת
אני עדיין צריכה להתאמן
אבל בהחלט אנסה להכין בבית

שגית

סדנא מהממת וחוויתית
נהניתי מאוד

ממליצה לכולם להגיע וללמוד

חנה אהרון

רקע להזמנה.png

קיבלתי את הסדנא במתנה ליום הולדתי
הגעתי אליה עם בני וממש ממש נהננו
מבחינתי, זו מתנה מושלמת

תודה!

זוהרה

הגעתי לשולחן שערוך כולו בטוב

מרהיב בצבעים

שפע של חומרים

פשוט וואו

סדנא מושקעת. ממליצה מאוד

ירדנה

מי שעוד לא היה - לכו

אני נהניתי והמלצתי גם לחברות

נוגה שדה

הסדנא היתה הצלחה מסחררת מבחינתי.
נחשפתי למשהו שסקרן אותי

חגית

bottom of page