top of page
לחם 1.JPG

סדנת התססה

סדנא המקנה ידע מטכניקה שימושית זה דורות רבים.
סוד ההתססה.
סיפור ההתססה הוא עתיק ומרתק.
התססת מזונות שונים ומגוונים.
בתהליך הזה, נוצרת חומצה לקטית, שמביאה להתססה לקטית.
באמצעות המיקרואורגניזמים נוצר פירוק של הסוכרים והעמילנים לחומצה לקטית.
החומצה הלקטית היא זו שנותנת את הטעם החמצמץ ועוזרת לשימור מוצרים שמתסיסים בתהליך שימור טבעי.
זו סדנא מחכימה, חווייתית, כייפית, טעימה ומהנה.
יחד בהתבסס על בריאות טבעית נלמד וגם נכין מטעמים מעולם הצומח המבוססים על התססה של צמחים וקטניות שונות.


התססה תפתח בפניכם עולם שלם של ידע ואפשרויות מדהימות שישתלבו בתזונתכם.

בואו נלמד יחד איך לבצע התססה בצורה פשוטה ומעשית.

בסדנת התססה נלמד לעשות זאת וגם נכין תבשילים מזינים, בריאים וטעימים.

כמובן נתענג על כל התוצרים שלנו.
הכל בשילוב עם ירקות חיים ובשולחן ערוך ושופע מכל טוב.

מתכונים ניתנים כמובן כחלק מהסדנא.

משך הסדנא כשעה וחצי - 2 שעות
העלות 180 ש"ח

סדנא חדשה
חלק ממנה עשינו בסדנא לכבוד שבועות - הפעם נרחיב הרבה יותר
הסדנא הקרובה תתקיים ב 5
 בספטמבר 10:30

להרשמה לסדנא

מעוניין להצטרף לתאריך

לקוחות מפרגנים

התססה.jpg

שנים סבלתי מבעיות של נשירת שיער וכעת הבנתי איך אני יכולה להשלים זאת בצורה טבעית באמצעות התססה.

יפית

תודה רבה אתי על הידע הרב שהעברת לנו בסדנא זו.

לאה

סדנא מהממת וחוויתית
נהניתי מאוד

ממליצה לכולם להגיע וללמוד

שולמית

לחם 1.JPG

סדנא חוויתית וטעימה.
למדתי המון

נחמה

הגעתי לשולחן שערוך כולו בטוב

מרהיב בצבעים

שפע של חומרים

פשוט וואו

סדנא מושקעת. ממליצה מאוד

דקלה

מי שעוד לא היה - לכו

אני נהניתי והמלצתי גם לחברות

טובה

bottom of page