top of page
תבשיל טבעי. ירקות וקטניות בלבד. חומרים טבעיים

CSA - Community Supported Agriculture

פסטה פסטו

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

מבחינת צירופי מזון השילוב של פסטה - עמילנים עם ירק מושלם. 

CSA - Community Supported Agriculture

כופתאות דלעת וחומוס

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

פלפלים ממולאים

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

סיניאה

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

קציצות כרובית

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

מרכיבים ל4 מנות

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

החוביזה היא צמח בר, הנמצאת בעונת החורף בחודשים דצמבר-פברואר בשיא צמיחתה.

היא מכונה או מוכרת גם בשם "חלמית".
והיא אחד מהדברים המזינים והבריאים יותר שנמצאים קרוב לביתנו.

העלים והגבעולים עשירים בחלבון איכותי, סיבים תזונתיים, הרבה ברזל וסידן, ויטמיני A, B , C . 
החוביזה מסייעת לסיכוך וריכוך הריריות במערכת העיכול והנשימה ומזינה את החיידקים הטובים במעי.
חמי ז"ל נהג לספר כי בתקופת המצור על ירושלים נהגו להכין ממנה קציצות ירק, מרקים ועוד מיני מאכלים.

אני הכנתי ממנה עלי חוביזה ממולאים באורז. בדומה לעלי גפן...
זה תמיד מקבל ביקורות טובות ונעלם ברגע.

CSA - Community Supported Agriculture

שעועית ירוקה

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

CSA - Community Supported Agriculture

bottom of page