top of page
נשנושים
אופן ההכנה:
חותכים פרי שאוהבים לקוביות ומקפיאים.
מנגו, אפרסק, אבטיח, מלון, תות שדה
בד"כ בשיא העונה כשמחיר הפירות יורד ניתן לרכוש כמויות יותר גדולות ומהם לחתוך ולהקפיא.
טוחנים במעבד מזון את הפירות.
מוסיפים את המייפל וחלב הקוקוס.
מהמייפל כדאי להוסיף ברמת מתיקות גבוהה יותר, היות ובהקפאה המתיקות יורדת.
יוצקים את הבלילה לתבניות
מקפיאים
מחכים כמה שעות או אפילו יום
מוציאים מהמקפיא
שולפים מהתבנית
מתענגים ונהנים
ארטיק טבעי
מצרכים:
-
פרי שאוהבים - חתוך וקפוא
-
מייפל טבעי
-
חלב קוקוס
bottom of page