top of page
WhatsApp Image 2023-08-02 at 21.07.08.jpeg

נשנושים

WhatsApp Image 2023-08-02 at 21.07.08.jpeg

אופן ההכנה:
 

חותכים פרי שאוהבים לקוביות ומקפיאים.
מנגו, אפרסק, אבטיח, מלון, תות שדה
בד"כ בשיא העונה כשמחיר הפירות יורד ניתן לרכוש כמויות יותר גדולות ומהם לחתוך ולהקפיא.

טוחנים במעבד מזון את הפירות.

מוסיפים את המייפל וחלב הקוקוס.
מהמייפל כדאי להוסיף ברמת מתיקות גבוהה יותר, היות ובהקפאה המתיקות יורדת.

יוצקים את הבלילה לתבניות

מקפיאים

מחכים כמה שעות או אפילו יום

מוציאים מהמקפיא

שולפים מהתבנית

מתענגים ונהנים

ארטיק טבעי

מצרכים:
 

  • פרי שאוהבים - חתוך וקפוא

  • מייפל טבעי

  • חלב קוקוס

סיידר אגסים חם
IMG_20241220_090456.jpg

אופן ההכנה:
 

קולפים את הפירות

חותכים אותם לאורך (ללא ההידרה כמובן)

מחממים סיר בינוני עם מים עד 3/4 גובה

מוסיפים את הסילאן ואת מקלות הקינמון ומביאים לרתיחה

מוסיפים את הפירות החתוכים

ומבשלים על אש קטנה למשך כחצי שעה.

יוצקים לכוסות

מתענגים ונהנים

סיידר חם

☔️ הגשם דופק בחלון ובחוץ קריר – זה הזמן להתפנק עם סיידר חם! 🍎
 

🍏 למה כדאי להכין סיידר חם?

  • הוא מחמם את הגוף ביעילות.

  • הניחוח שלו ממלא את הבית באווירה חגיגית וחמה.

  • קל להכנה ומהווה דרך מושלמת לשימוש בתפוחים או באגסים טריים.

🌟 מתכון הסיידר המושלם לפניכם!

מצרכים:
 

  • 8 אגסים או תפוחים - איזה שאוהבים

  • 1/4 כוס סילאן

  • 4 מקלות קינמון

  • מים

bottom of page